Vraag vrijblijvend je offerte aan!

Verlichting

Verlichting
De installatie van je verlichting door EAVO? Goede keuze. Vaak blijft het verlichtingsaspect bij bouwen en renoveren wat onderbelicht en wordt de installatie van verlichting uitgesteld. Dat is spijtig, want een strak uitgevoerd lichtplan zet in je interieur pas écht de kers op de taart. Het schept de juiste sfeer in elke ruimte en zorgt voor verlichting op maat van jouw specifieke behoeftes per kamer. Het samenspel van basisverlichting, decoratieve verlichting en functionele verlichting maakt een wereld van verschil, zowel in als rond je woning.

Het opstellen van een slim lichtplan met vakkundige installatie van je verlichting? 
Eén van de grote troeven van EAVO!

Verlichtingsinstallatie door EAVO? Slim gezien!

  • Kies uit een kwalitatief gamma en wees niet gebonden aan één merk
  • Opteer voor een verlichtingsspecialist met oog voor detail
  • Laat vooraf een deskundige lichtstudie maken dankzij onze Dialux software
  • Vertrouw op onze duurzame ecologische aanpak voor minimaal verbruik
  • Ga voor betaalbaar design zonder je budget te overschrijden

Lichtstudie en lichtadvies

Je wil optimaal lichtrendement en een hyperfunctionele installatie van je verlichting? Laat dan een lichtstudie uitvoeren door EAVO. Dankzij onze Dialux software bekijken we het hele lichtplan van je woning in detail. Woonkamerverlichting, badkamerverlichting, keukenverlichting, slaapkamerverlichting, tuinverlichting, … We brengen alles in kaart volgens de individuele functies van elke ruimte en we werken een professioneel lichtadvies voor je uit. Dit doen we zowel voor binnen- als voor buitenverlichting.

Verlichting
verlichtingsinstallatie

Relighting

Relighting wordt steeds populairder en dat heeft zijn redenen want je bespaart er op termijn flink wat centen mee uit. Wat het is? Relighting betekent concreet: je hele verlichtingsverhaal laten hertekenen met oog op energiezuinigheid, met ledverlichting dus. Dit alles gebeurt zónder in te boeten aan sfeer en gezelligheid. Integendeel, zelfs, want met hedendaagse ledverlichting kan je alle richtingen uit. Je speelt met lichtsferen en lichttemperatuur zoals nooit tevoren. Relighting is bovendien een investering die zich vlotjes terugbetaalt op je elektriciteitsfactuur. Hoe vroeger je relighting plan wordt uitgevoerd, hoe beter!

Naar sfeervolle verlichting in 5 stappen

  1. We komen bij je langs voor een verkennend gesprek
  2. We voeren een professionele lichtstudie uit bij je thuis
  3. We maken een eerste voorstel op met een raming
  4. We stellen de definitieve offerte op
  5. We installeren de verlichting volgens het lichtplan

Laat je verlichtingsinstallatie uitvoeren door EAVO

Verkies je een professionele aanpak? Wil je zeker zijn van een hoogstaande uitvoering van de verlichtingsinstallatie? Vertrouw dan op de expertise van EAVO. Maak gerust een afspraak of kom onze toonzaal bezichtigen te Dentergem, vlakbij Waregem!

Bekijk onze realisaties van verlichting

Verlichting

Uitgekiende kantoorverlichting te Zwijnaarde

Kantoorverlichting

Verlichting

Trapverlichting

Trapverlichting

Verlichting

Een unieke woon- en hobbyruimte

Verlichting

Een droom van een hobbyruimte voor de restauratie van oldtimers met boven alle mogelijkheden om comfortabel te wonen. Samengebracht in een moderne woning met een industrieel karakter.

EAVO werkt met deze topmerken