Verlichting voor een bepaalde sfeer

Veelal wordt er aan verlichting te weinig of geen aandacht besteed. Het is echter van groot belang dat de verlichting aangepast wordt aan de ruimte en dat elke ruimte zijn specifieke sferen kan weergeven.

Bovendien zijn onze verlichtingstoepassingen functioneel én betaalbaar. E.A.V.O. vormt hierbij uw perfecte partner: zo slagen wij er als verlichtingsadviseur steeds weer in om zowel in als rond de woning de gepaste sferen op te roepen.

Voordelen

  • Kwalitatief gamma niet gebonden aan een bepaald merk
  • Betaalbaar design
  • Advies op maat
  • Esthetisch
  • Punctuele afwerking

Hoe gaan wij te werk

Via een doorgedreven opleiding kan E.A.V.O. zelf lichtstudies uitvoeren en u als verlichtingsadviseur bijstaan om de sfeer die u wenst, te verwezenlijken. Deze lichtstudies gebeuren via de professionele Dialux-software. Om dergelijke analyse op te maken komen wij bij u langs zodat er via enkele gerichte vragen een beeld kan gevormd worden van wat u wenst.

Na dit verkennend gesprek wordt een voorstel opgemaakt met een voorlopige raming van het budget. Nadien kunnen de details en een definitieve offerte opgemaakt worden.

Wat kunnen wij voor u betekenen

De sterkte van E.A.V.O. is zijn lichtadvies op basis van een professionele lichtstudie en zijn uitgebreid gamma aan mogelijkheden op het vlak van verlichting. Contacteer ons daarom voor een verkennend gesprek zodat wij samen de ideale oplossing kunnen uitwerken die volledig aan uw persoonlijke wensen tegemoet komt, mede dankzij onze eigen plaatsingsdienst.

Gottemstraat 43
8720 Dentergem - Gsm: 0474 81 84 28