Domotica maakt u het leven makkelijker

Voor velen is domotica een synoniem voor overbodige luxe en staat het bekend als een duur gadget. Domotica omvat echter een totaal geïntegreerd systeem dat alle elektrische toestellen van de woning (verlichting, verwarming, videofonie, zonneblinden, rolluiken en eventuele koppeling naar alarmcentrale) beheert met als doel verhoging van comfort, communicatie, veiligheid, rationeel energiegebruik en flexibiliteit.

Voordelen

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Zelf programmeerbaar via de computer
  • Esthetisch
  • Grote betrouwbaarheid
  • Eenvoudig uitbreidbaar
  • Energiebesparend
  • Beperkte kostprijs

Hoe werkt domotica

Domotica moet gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, betaalbaar en eenvoudig te bedienen zijn. Het systeem van NIKO, namelijk de Niko Home Control, is uiterst budgetvriendelijk, gemakkelijk te bedienen en zelfs eenvoudig te programmeren.

Wij begeleiden u - indien gewenst - zowel bij de plaatsing, programmatie als indienststelling en dit door uw wensen te vertalen in een overzichtelijke installatie. De functies van dit systeem mikken hoofdzakelijk op gebruiksgemak en realiseren zo een aanzienlijke inperking van de energieverspilling. Dankzij domotica zijn al deze functionaliteiten slechts enkele klikken verwijderd.

Wie gebruikt domotica

Vandaag is domotica meer en meer bereikbaar voor iedereen, zowel bij nieuwbouw als renovatie. U hoeft dus niet meteen een volledig systeem te installeren want de modulariteit en flexibiliteit van het systeem zorgt ervoor dat de installatie gemakkelijk meegroeit met uw veranderende behoeften. U kunt hierbij kiezen uit verschillende pakketten, van instapmodel tot 'full option' met design touchscreen of bediening via smartphone of tablet.

Vraag ons meer informatie

Voor de eigenlijke installatie van domotica bent u bij E.A.V.O. aan het juiste adres, maar ook de doe-het-zelvers kunnen bij ons terecht voor zelfbouwpakketten en het beste advies. Indien u ons wilt bereiken voor meer informatie, kan dit via de contactpagina. Wij hebben ook een eigen plaatsingsdienst.

Gottemstraat 43
8720 Dentergem - Gsm: 0474 81 84 28